Bed & Breakfast

B&B Molenvoort biedt u een compleet ingerichte ruime zit/slaapkamer van 40 m² (met boxspring bedden) op de eerste etage. Uw appartement is te bereiken via een eigen ingang met hal en toilet. U heeft de beschikking over een eigen kitchenette met koelkast, Senseo apparaat en waterkoker en een luxe badkamer met douche en dubbele wastafel. Tevens is er een (apart) tweede toilet.
Er kan een extra bed (of baby bedje) en kinderstoel bijgeplaatst worden op de kamer. Mocht u met meer personen in onze B&B willen verblijven, dan kunt u een extra slaapkamer bij boeken. Deze slaapkamer heeft twee boxspring bedden. Ook daar kan (tegen betaling) nog een bed bijgeplaatst worden.

U geniet ’s ochtends van een heerlijk, door ons gemaakt, ontbijt.
Bij mooi weer kunt u buiten lekker ontspannen op het terras. Er is een overdekte fietsenstalling zodat uw fietsen ’s nachts veilig staan. Tevens zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen en is er gratis WiFi. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt. Het appartement is rookvrij.

Tarief (2018) op basis van 2 personen per nacht:
Euro 75,00 inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

U kunt ons bellen voor een reservering, maar u kunt ook rechtstreeks boeken via Booking.com. Hieronder kunt u meteen de beschikbaarheid bekijken.

Wie weet tot ziens in 2018!