Vakantiehuis

Vind je een kampvuurtje toch wel heel erg leuk, en zou je zelfs wel op open vuur willen koken “the Bushcraft way” en ben je met een grotere groep? Dan is ons gezellige vakantiehuis, met veel hout, echt iets voor jullie. Het huis is geschikt voor maximaal 9 personen (4 volwassenen en 5 kinderen, of 9 volwassenen). Het huis heeft alles wat je mag verwachten van een vakantiehuis, plus de vele extra’s zoals een Bekkasinen houtkachel (nummer 2, dus groot genoeg om de ruimte binnen te verwarmen), een buiten vuurplaats en heel veel buitenruimte.
En ben je na een inspannende dag buiten toe aan ontspanning, dan kun je in de eigen (2-3 persoons) infra rood sauna, die je apart kunt reserveren bij aankomst. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen en er is gratis WiFi. Het vakantiehuis is rookvrij.

Neem contact met Arjan op voor meer informatie en beschikbaarheid of boek rechtstreeks via Booking.com (zoek “holiday home Molenvoort in Wachtum”), of via AirBnB. Het vakantiehuis is te boeken vanaf minimaal 2 nachten.