Vakantiehuis

Sinds december 2014 verhuren wij een vakantiehuis. Het vakantiehuis is gebouwd in de vrijstaande schuur achter de boerderij en heeft een eigen ingang en biedt veel privacy.

Het gezellige vakantiehuis, met veel hout, is geschikt voor maximaal 9 personen (4 volwassenen en 5 kinderen). Het vakantiehuis bestaat uit een woonkamer met Bekkasinen houtkachel en flatscreen TV. De compleet ingerichte open keuken beschikt over een vaatwasser, grote koelkast, gasfornuis en wasmachine. In de woonkamer bevindt zich een bedstee welke geschikt is voor 2 volwassenen (of 2 kinderen). Op de benedenverdieping is een ouderslaapkamer en twee badkamers, beide met douche en toilet. De slaapkamer op de bovenverdieping is een echte kinderkamer! Deze kamer heeft 3 koofbedden en een stapelbed. Het vakantiehuis wordt verwarmd d.m.v. de Bekkasinen houtkachel (nummer 2, dus groot genoeg om de ruimte te verwarmen) en een enkele verwarmingsplaat, maar u moet het wel leuk vinden om zelf vuur te stoken!

Het vakantiehuis beschikt over een eigen (2-3 persoons) infra rood sauna, die u apart kunt reserveren bij aankomst.

Het vakantiehuis ligt aan een grote speelweide met speeltoestellen en er is een vuurplaats waar u gezellig een vuurtje kunt stoken en kinderen bijvoorbeeld marshmallows kunnen roosteren. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen en er is gratis WiFi. Het vakantiehuis is rookvrij.

Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid of boek rechtstreeks via Booking.com (zoek “holiday home Molenvoort in Wachtum”), of via AirBnB. Het vakantiehuis is te boeken vanaf minimaal 2 nachten.