Vakantiehuis – helaas nu niet beschikbaar!

Vind je een kampvuurtje toch wel heel erg leuk, en zou je zelfs wel op open vuur willen koken “the Bushcraft way” en ben je met een grotere groep? Dan is ons gezellige vakantiehuis, met veel hout, echt iets voor jullie. Het huis is geschikt voor maximaal 9 personen (4 volwassenen en 5 kinderen). Het huis heeft alles wat je mag verwachten van een vakantiehuis, zoals een keuken inclusief grote koelkast, twee badkamers, plus de vele extra’s zoals een Bekkasinen houtkachel (nummer 2, dus groot genoeg om de ruimte binnen te verwarmen), een buiten vuurplaats en heel veel buitenruimte.
En ben je na een inspannende dag buiten toe aan ontspanning, dan kun je in de eigen (2-3 persoons) infra rood sauna, die je apart kunt reserveren bij aankomst. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen en er is gratis WiFi. Het vakantiehuis is rookvrij en te reserveren van april tot en met oktober, voor minimaal twee nachten. Je mag altijd contact opnemen met Arjan voor meer informatie en beschikbaarheid of boek het vakantiehuis tot maximaal 9 personen via AirBnB.

In dezelfde periode (van april tot en met oktober) is het vakantiehuis ook te reserveren als Bed & Breakfast (onder de kamer naam “chalet” via Booking.com), maar dan voor maximaal vier personen.

Op dit moment is het vakantiehuis helaas niet beschikbaar. Hou onze site in de gaten!