Try-out DFTA wedstrijd

Op zaterdag 3 juni 2017 is het bestuur van de Dutch Field Target Association (DFTA) komen kijken bij ons op het terrein. Naast ons campingterrein is er nl. voldoende ruimte voor andere bezigheden, zoals bijvoorbeeld een leuk (H)FT parcours. Het bestuur was zeer enthousiast! Veiligheid is prima in orde. Ons terrein bevindt zich binnen de aangelegde geluidswal en er is op de carpoolplaats tegenover ons terrein voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is ons campingterrein uitermate geschikt om een leuk wedstrijd parcours uit te zetten (in het groen tussen struiken, bomen, etc.). We hebben inmiddels een datum geprikt voor een try-out wedstrijd, nl. op zondag 20 augustus 2017.
Voor meer informatie over de DFTA en (H)FT, verwijzen wij u naar de website van DFTA: http://www.dfta.nl/